Partner

Oscar V

Een boeiende tocht naar de juiste look and feel.”

  • Development

Oscar V, exclusieve villabouw & renovatie staat voor kwaliteitsarchitectuur met een signatuur die tijdloosheid, authenticiteit en het ultieme thuisgevoel als dé prioriteiten aanhoudt. Kiezen voor Oscar V is kiezen voor een totaalaanpak. De villaontwerpen beantwoorden aan alle vereisten van een hedendaags leefcomfort en zijn individualistisch, origineel en volledig op uw leest geschoeid.

Samen met Oscar V maakt u een boeiende tocht naar de juiste look and feel, in een eigentijdse of klassieke stijl. Oscar V NV is een symbiose van ongeëvenaarde expertise in de bouwwereld, met een uiterst sterke basis en een creatieve aanpak die de tand des tijds altijd zal doorstaan.
"Een symbiose van ongeëvenaarde expertise in de bouwwereld."

Exclusief wonen en bouwen

Heeft u altijd al exclusief willen wonen? Oscar V begeleidt u graag bij het bouwen of verbouwen van uw exclusief landelijk of modern villabouwproject. Hun villa’s worden ontworpen rekening houdend met eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, locatie, volume, open structuren en hoge plafonds, en ze weten zowel de modern tijdloze, als de klassieke woonwensen te behartigen. Oscar V zorgt niet enkel voor een luxueuze uitstraling maar ook voor een luxueuze ervaring!Bent u eraan toe om uw eigen woonwensen te vervullen? Wil u zelf een villa bouwen? Oscar V is gespecialiseerd in luxe sleutel-op-de-deur villabouw. Zij bieden de juiste ondersteuning en kennis bij de bouw van uw nieuwe villa, maar ook bij de renovatie van oudere woningen.
"Individualistische, originele en volledig op uw leest geschoeide villa’s."

Aanpak

Oscar V is kiezen voor een totaalconcept, waarbij zij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod laten komen. Zij begeleiden u volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering, altijd rekening houdend met uw woonwensen én comfort.

Voor meer informatie over uw toekomstig Oscar V project kan u daarom vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of ontvangen zij u graag in hun inspirerende kijkvilla in Knokke of Keerbergen.
Villa’s

De Oscar V villa’s worden gekenmerkt door open structuren, mooie volumes met hoge plafonds en een trefzeker oog voor detail. De ontwerpers ontwikkelen zin voor verhoudingen, materialen, texturen, warmte en detaillering. Trefwoorden van hun aanpak zijn eenvoud, rust, harmonie, sereniteit, helderheid en ontegenzeggelijk ook luxe, smaak en verfijning tot in de kleinste details.

All Images Courtesy of Oscar V

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.