Partner

Britt Van Namen

Gedreven interieurarchitecte met een zwak voor materialen die natuurlijk aanvoelen en rust uitstralen”

  • Interieur

Britt Van Namen is een binnenhuisarchitecte in hart en ziel. Haar tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit sluiten nauw aan bij de architectuur van haar projecten. Je herkent haar werk door een minimalistische eenvoud en aandacht voor de fijnste details.

De gepassioneerde interieurarchitecte vindt luisteren en zich verplaatsen in de leefruimte van haar opdrachtgever het allerbelangrijkst. Ze vertaalt al diens diepste verlangens en dromen naar een ontwerp dat de klant volledig op het lijf geschreven is. Hierdoor is ieder project uniek en zal je nooit exact hetzelfde hebben als iemand anders. Jouw interieurbeleving staat voor Britt Van Namen centraal. Het ontwerpbureau staat bekend om haar strakke ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. De rode draad is daarom ook eenheid tussen licht, vorm en ruimte. De juiste materialen en uitgewerkte details maken haar ontwerpen helemaal af. Het liefst werkt Van Namen met natuursteen, waarbij haar favoriete marmer is, met als reden dat geen enkele steen hetzelfde is en sommige op zich al een kunstwerk zijn. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor microtopping. “Het materiaal voelt heel natuurlijk aan en straalt een bepaalde rust uit,” aldus de binnenhuisarchitecte. Van totaalprojecten, zowel renovaties als nieuwbouw, met een high end afwerking tot het geven van interieuradvies en het uittekenen van ontwerpen van eender welke grootte, alles wordt van a tot z begeleid door Britt Van Namen. Doordag er slechts één aanspreekpunt is, wordt het hele ontwerpproces en de uitvoering enorm vergemakkelijkt.

De gedreven interieurarchitecte gaat geen enkele renovatie of nieuw ontwerp uit de weg. Het is een specialiteit op zich die Britt Van Namen feilloos beheerst. Via deze pagina delen we regelmatig haar mooiste projecten. Photography by Cafeine

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.