Partner

Triple Living

Bouwen met visie: duurzaam, innovatief en groen.”

  • Development

Projectontwikkelaar Triple Living bouwt levensvisies. Groene buurten waar het aangenaam wonen,
leven en werken is. Altijd op toplocaties. Altijd met de beste architecten en met baanbrekende
duurzame technieken. “Wij bouwen vooruit. Mee met de klant, de buurt, de maatschappij.”

Triple Living kan bogen op een jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector en staat garant voor een strategisch aan- en verkoopbeleid. Een gespecialiseerd team staat u bij met deskundig advies. Ze doen bovendien beroep op de beste architecten en vaklui, kiezen voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen en zorgen voor een feilloze afwerking. Deze kwaliteiten gecombineerd met haar ruime ervaring geven Triple Living een bijzonder stevige basis voor de realisatie van uw droomappartement.
"Wie houdt van rust, elegantie en discrete luxe is hier aan het juist adres."Nieuw Zuid

Een van de belangrijkste projecten van Triple Living op dit moment is Nieuw Zuid: een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park. Maar ook: een bruisend dorp in de stad met alle voorzieningen voor gezinnen, senioren en professionals.
"Exclusieve architectuur en onovertroffen service."
Nieuw Zuid is ontworpen door de allerbesten. Het masterplan van de nieuwe stadswijk werd ontwikkeld door het gerenommeerde bureau Secchi-Viganò. Zij legden de basis voor een duurzame en diverse stadssite, met leefbaarheid, groen en optimale uitzichten als centrale ankerpunten. Elk afzonderlijk gebouw is getekend door een eigen architect, binnen de krijtlijnen van het masterplan, maar met de duidelijke signatuur van de individuele bouwmeester. Het resultaat is een indrukwekkend exposé van markante hedendaagse architectuur van het allerhoogste niveauAll Images Courtesy of Triple Living

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.