Partner

Obumex

Duurzaam geluk begint bij u thuis.”

  • Interieur

Verfijnde levenskunst, discrete luxe en oog voor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau. Dat is waar Obumex bekend om staat. Hun keuken- en totaalinrichtingen ademen passie en vakmanschap. Ze sluiten perfect aan bij uw levensvisie! Innoverende technieken en afwerkingen, zorgzame selecties van edele materialen, harmonische combinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgen voor een unieke aanpak. Een totaalaanpak op maat. Een persoonlijke benadering met de opdrachtgevers is een troef.
"De ervaring en vakkennis van hun team staan garant voor een volledige gemoedsrust van ontwerp tot realisatie."


Visie

De interieurexperts verfijnen uw wensen, maken een preselectie uit hun meubelcollecties en kiezen de beste materialen voor uw interieur. Ze hebben oog voor esthetiek, de functionaliteit van het ontwerp en uw persoonlijke wensen. Obumex biedt u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand. Hun goed geoutilleerde productieateliers en vakmensen bedenken voor uw interieur de beste oplossingen. De openhartige service en vakkundige coördinatie staan garant voor een vertrouwensband met elke opdrachtgever. Ze respecteren planning en budget. Obumex is een familiebedrijf en familiebanden en relaties liggen hen dus nauw aan het hart!
"We zoeken altijd opnieuw naar nieuwe uitdagingen en gaan er voluit voor als we een nieuwe ingeving hebben."
Aanpak

Bij Obumex zetten ze uw dromen en wensen graag om in tastbare realiteit. Wandel gerust binnen in een van de flagship stores of boetieks en beleef de smaakvolle wereld van hun huis. Zij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken. U zit met een precieze timing en een vooropgesteld budget? Geen zorg, Obumex weet u te verrassen en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.