Partner

Nestor & Rotsen

Wij streven de perfectie na door imperfectie te omarmen.”

  • Interieur

De inspirerende designmeubels en -objecten van Nestor & Rotsen zijn haast kunstwerken te noemen. Met pure lijnen, artisanale technieken en natuurlijke materialen creëert medeoprichter Devi Vervaeke telkens uitzonderlijk mooie en unieke ontwerpen die de schoonheid van natuurlijke imperfectie weerspiegelen.

De passie van twee broers

Broers Devi en Denneb Vervaeke schreven samen het verhaal achter Nestor & Rotsen. Als kinderen van een schilder en kleinkinderen van een meubelmaker groeiden ze op met een liefde voor kunst, muziek en natuurlijke patronen. Die liefde en creativiteit groeiden uit tot een passie voor het vakmanschap dat zij vandaag met Nestor & Rotsen eren. Voor ze echter met deze designstudio van start gingen, brachten ze hun fascinatie voor textuur en kleur eerst tot uiting in een schilderstudio: Atelier Nest (dat Denneb nog steeds leidt). De unieke processen en het vakmanschap die ze toen ontwikkelden, liggen nu aan de basis van Nestor & Rotsen dat vooral geleid wordt door Devi.
“Mijn composities zijn een zoektocht naar de juiste balans en harmonie tussen tegenstrijdige ingrediënten.” – Devi Vervaeke
Ambachtelijk Belgisch design

Natuurlijke materialen, pure lijnen en artisanale technieken. Nestor & Rotsen combineert een fascinatie voor kunst met ambacht en enthousiasme. Het doel? Inspirerende objecten ontwerpen en creëren die de schoonheid van natuurlijke imperfectie weerspiegelen. Met dank aan een vurige voorliefde voor organische vormen, esthetische kunst en handgemaakte luxe.
In hun concept store in Latem (Deurle) word je verwelkomd in een warme sfeer en meteen overdonderd wordt door prachtige designstukken.

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.