Partner

Laluna

Veilig, schoon en kostenbesparend.”

  • Outdoor

Laluna levert telescopische (zwembad)overkappingen die bij mooi weer open kunnen en bij slecht weer dicht. Zo kan je altijd van je zwembad genieten. Ruim twintig jaar geleden begon Jack van der Put met het ontwerpen, bouwen en schoonmaken van zwembaden. Jack weet dus als geen ander hoe het is om een zwembad zo optimaal mogelijk te onderhouden.

Inmiddels is Laluna Zwembadoverkappingen uitgegroeid tot een professioneel team van gespecialiseerde medewerkers. Al honderden tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland zwemmen onder hun overkappingen.
"Veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak staan altijd voorop."
Een persoonlijke benadering, transparantie en maatwerk staan altijd centraal. De meeste overkappingen die Laluna levert, worden gebruikt over zwembaden, ze houden het bad schoon, ze warmen het zwembadwater op en dekken het veilig af. Veel gebruikers van een zwembadoverkapping, zwemmen vaak onder de kap, omdat het het volledig uit de wind is en lekker warm. Onderzoek heeft aangetoond dat de gebruiker de kap niet graag zou willen missen, zeker niet in ons klimaat. Daarnaast wordt hun systeem steeds meer gebruikt als telescopische veranda, zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, kan je het dak en de wanden tegelijk wegschuiven en zit je heerlijk in de zon.

"Bij elk zwembad en in elke tuin past een andere zwembadafdekking. Daarom leveren wij voortdurend maatwerk."
Een lage, hoge of terrasoverkapping? Een team van zes enthousiastelingen staat klaar om jou het advies op maat te geven zodat je de juiste keuze maakt. Alle overkappingen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en hebben de hoogste kwaliteit. Zo kan je (bijna) heel het jaar door genieten van je zwembad!


All Images Courtesy of Laluna

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.