Partner

House of Porters

Een overvloed aan elegantie met een vleugje decadentie, bestand tegen de tand des tijds.”

  • Interieur

Pieter Porters begon als bloemist maar breidde zijn carrière al snel uit met het ontwerpen van interieurs. Uiteindelijk richtte hij House of Porters op, een winkelshowroom en interieurarchitectuurbureau, waarmee hij zowel nationaal en internationaal al groot succes boekte.

Meester-decorateur Pieter Porters werd geboren in Leut bij Maasmechelen, België. Hij begon zijn carrière als jonge bloemist toen hij begin jaren '90 naar Antwerpen kwam voor een stage in Antwerpen - en besloot te blijven. Al snel nadat hij zijn eigen bloemenwinkel opende, werd hij gevraagd om planten te leveren voor huizen en oranjerieën en zelfs meubels. Uiteindelijk versierde hij uiteindelijk hun huizen volledig.


"Warme tijdloze interieurs die perfect harmoniëren met de architectuur van een huis."
Porters werd als bloemschikker al snel beroemd. Hij verkocht wereldwijd 250.000 exemplaren van zijn eerste boek 'Geschikt & Gebonden', waarmee hij in de top van het genre terechtkwam. Later publiceerde hij ook 'Bloemen voor het interieur' en over interieurdecoratie 'Pieter Porters Wonen', 'Senses of Living' en zijn latere boek 'Elegance & Decadence'.
"Een interieur moet de bewoners dienen en zich aanpassen aan hun stemming."
Pieter Porters staat voor een overvloed aan elegantie met een vleugje decadentie. Voor hem staat het House of Porters voor het creëren van een stijlvol en weelderig nest waar het gezellig is, waar je dingen wilt aanraken, waar lichte geuren en warmte zich aanpassen aan je humeur. Voor hem zijn er geen koude kamers en harde kleuren, maar warme tijdloze interieurs die perfect harmoniëren met de architectuur van een huis en zich een leven lang samen met de bewoners zullen ontwikkelen.In zijn visie moet een interieur de bewoners dienen en zich aanpassen aan hun stemming: soms licht en open, soms warm en veilig. Kortom: 'Een manier van leven'.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.