Partner

Di Legno

Pionier in verouderen en patineren van parket.”

  • Afwerking

Di Legno is met de ‘Di Legno Original’ reeks dé specialist in eiken vloeren, die de présence en gerijpte uitstraling hebben van een edel, doorleefd en vele jaren oud parket. Ze ontwerpen en maken alles zelf. Bij hen vind je geen kopieën of namaak. Dat is de sleutel voor hun succes en biedt u de garantie van vlekkeloze kwaliteit.

Grenzeloos inspirerend, eindeloos mooi

Er zijn vele dingen die ons goed doen voelen. Architectuur is er één van. Het spelen met vormen, meubels, licht en kleuren geeft aan een ruimte zijn eigen karakter. De vloer krijgt in dat spel een steeds prominentere rol. Het exclusieve patina van de ‘gerijpte’ eiken vloeren van Di Legno® is een bepalend element in de kleurzetting en de sfeervorming van jouw interieur. Di Legno® vloeren zullen je inspireren. Je kan inventief combineren in kleur en patroon, in afmeting en afwerking tot het resultaat jouw persoonlijkheid uitdrukt.
Dankzij de mogelijkheid om, aansluitend op de vloer, ook de plinten, trap, … in hetzelfde patina te laten bewerken, krijgt het interieur helemaal jouw persoonlijke toets. Het wordt een leefwereld waarin u zich écht goed voelt en die door iedereen als eindeloos mooi wordt ervaren.
"Spelen met vormen, meubels, licht en kleuren"
Pionier in verouderingstechniek

Di Legno® geldt in de sector als dé pionier in het verouderen van parket. Door permanent te innoveren, behoudt Di Legno® zijn voorsprong op gebied van techniek, kleuren en afwerking. Met zijn uniek, op natuurlijke processen gebaseerde productieproces, transformeert Di Legno® nieuw eikenhout, afkomstig van 100- tot 200-jarige eiken, in een parket met een gerijpt en persoonlijk karakter. Ze werken enkel met Europese en dan nog bij voorkeur Franse eik. Die staat garant voor het mooiste eindresultaat. Het gecontroleerd versnellen van de natuurlijke veroudering is het geheim achter Di Legno® vloeren. Tegelijkertijd worden op het hout volkomen willekeurige ‘gebruikssporen’ aangebracht die iedere plank een uniek karakter geven. Het resultaat is een exclusief eindproduct van consistente hoge kwaliteit.
Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.