Partner

De Maatwerker

ROCK - ‘N-ROLL MEETS GRANDEUR. ENCHANTé!”

  • Interieur

De Maatwerker is een bedrijf in Knokke dat gespecialiseerd is in interieurbouw, u raadt het al, op maat. Onder het motto “The details are not the details, they make the design,” gaan ze de meest gedetailleerde en persoonlijke plannen uitvoeren zodat u een interieur heeft dat perfect bij u past, op maat gemaakt voor uw persoonlijkheid.

Ze bestaan uit een getalenteerd team medewerkers van interieurarchitecten en vakmannen onder leiding van Nick van Kranenburg. Elk interieur wordt individueel behandeld met een ontwerp specifiek voor de klant. “We denken en dromen met u mee en gaan tot het uiterste om het interieur te creëren dat u als gegoten zit en waarin u zich perfect thuis voelt,” aldus De Maatwerker. Door hun tienjarige ervaring in de interieurbouw weet De Maatwerker hoe het de wensen van klanten omzet in een gerealiseerd project. Ze combineren innovatieve technieken met kwaliteitsvolle materialen.

Passie en talent zijn twee karakteristieken van het team bij De Maatwerker. Hun interieurs zijn niet enkel om naar te kijken, ze zijn er om gebruikt te worden. Door grensverleggend maatwerk en een oog voor detail creëren ze karaktervolle ruimtes die tegen een stootje kunnen.

Images: ©Patricia Goijens

 

“Quality is never an accident. It is always the result of intelligent effort.”

Images: ©Cafeïne

 

Voorbereiding is alles

Om interieurs op maat te maken, is er extreem goede voorbereiding nodig. De werf of ruimte moet tot in de millimeter worden opgemeten waarna exacte plannen worden uitgetekend. De Maatwerker zorgt ervoor dat elk detail wordt besproken zodat alles precies is zoals de klant het wil.

Images: ©de Maatwerker

 

Een nieuwe manier van leven

De Maatwerker gebruikt nieuwe technieken in hun ontwerpen. Een interieur op maat heeft als doel de gebruiker zijn manier van bewegen in een ruimte te vergemakkelijken. Door de combinatie van goed uitgevoerde technieken en esthetische keuzes creëert De Maatwerker prachtige interieurs.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.