Partner

De Laere Decor

Alles is flexibel en steeds in functie van het beoogde eindresultaat, de timing en het budget.”

  • Interieur

Door de jarenlange ervaring en de realisatie van de meest gevarieerde interieurprojecten, weet De Laere Decor zich ijzersterk te onderscheiden op vlak van kwaliteit en professionalisme. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een héél solide reputatie vergaard op vlak van service en nazorg van haar projecten. Meubelmaatwerk en interieurbouw zijn de corebusiness bij De Laere Decor, maar je kan er ook voor een totaalinrichting terecht.

Familiebedrijf De Laere Decor startte in 1986 als specialist in winkelinrichting, kantoorinrichting en binnenhuisinrichting. Jaar na jaar realiseerde het bedrijf een gestage groei. Hoewel meubelmaatwerk en interieurbouw de corebusiness bleven, profileerde De Laere Decor zich steeds meer en meer als coördinator en uitvoerder van totaalinrichtingen.
"Een synergie tussen verschillende materialen, technieken en werkmethodes."
“We stellen ons als vakman graag flexibel op en kunnen als interieurbouwteam op elk vlak een meerwaarde betekenen voor uw projecten.” Desgewenst nemen ze zelfs alle facetten van de inrichting in handen. Ze begeleiden, coördineren en voeren het volledige interieurproject uit zodat het beoogde eindresultaat, de timing en het budget gerespecteerd worden. Door hun jarenlange ervaring en productkennis weten zij als geen ander om mensen te selecteren, te motiveren en te coördineren.
"Grote liefde en passie voor architectuur en vakmanschap."


De Laere Decor volgt uw project van dichtbij op en werkt proactief om problemen te voorkomen. Mochten er toch problemen opduiken, pakken ze deze snel en efficiënt aan. Zo ontwikkelde De Laere Decor in de loop er jaren een heel solide reputatie inzake service en nazorg. Dertig ervaren en enthousiaste meubelmakers en -plaatsers staan klaar om voor jou het interieur van je dromen te realiseren.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.