Partner

Christian Liaigre

Style sans effet de style.”

  • Interieur

Overheen de laatste 30 jaar staat Christian Liaigre bekend om zijn verfijnd en hoog kwalitatief werk. Door een goed gebruik van ruimte en licht en zich te baseren op het design van lokale culturen en tradities, de materiaalkeuze en zijn liefde voor kunst en ambacht, wist Christian Liaigre bescheidenheid en elegantie te combineren.

Volgens Liaigre zijn interieurarchitectuur en design synoniemen van tijdloosheid, kalmte, schoonheid en subtiele luxe. Hij gelooft dat comfort niet bepaald wordt door oppervlakkige rijkdom maar door fijnheid en zeldzaamheid.
"Ingetogen luxe, architecturale elegantie, strakke esthetiek en ongeziene moderniteit."
Deze uniekheid kwam meer en meer tevoorschijn en verkreeg zijn identiteit vanaf het moment dat hij zijn eerste designstudio opende in 1985, gevolgd door zijn eerste showroom in 1987 aan Rue de Varenne in Parijs, tot aan het uitbreiden van zijn merk in 26 showrooms over de hele wereld verspreid, zoals London, Bangkok, Singapore, New York en St. Barthelemy.

"Liagre streeft naar ultieme schoonheid, de perfecte balans, de juiste proporties en perfectie in details."
Zijn meesterschap en perfectionisme hebben tal van klanten overtuigd, waaronder ook enkele prominenten, om hem te vertrouwen met het inrichten van hun huizen. Daardoor werd zijn designstudio internationaal bekend.


Doorheen drie decennia werd er een toegewijd team opgebouwd door Christian Liaigre. Dit is ongetwijfeld zijn grootste prestatie; een groep gelijkgestemde artiesten die zich toegewijd hebben aan het behouden en omhelzen van de creatieve geest die Maison Liaigre zo typeert. 

All Images Courtesy of Christian Liaigre

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.