Partner

Britt Thomas

Evenwichtige interieurs met elegante simpliciteit”

  • Interieur

Interieurarchitecte Britt Thomas ontwerpt steeds zonder overdaad en uitsluitend met subtiele en tijdloze details binnen haar high-end projecten. De gepersonaliseerde interieurs zijn op maat voor de klant ontworpen maar zullen al onze lezers zeker aanspreken. Haar ontwerpen zijn steeds een juiste aaneenschakeling van ruimtes waarin het kleur- en materialenpalet een oase van rust uitstralen.

Interieurarchitecte Britt Thomas startte in 2014 haar eigen interieurstudio nadat ze in 2010 afstudeerde aan de Brusselse LUCA School Of Arts voor Wetenschap en Kunst. Haar interesse voor interieurarchitectuur groeide uit tot een passie en niet veel later ook haar beroep. Bij ieder project streeft ze naar gepersonaliseerde interieurs steeds aangepast aan de wensen van de klant. Thomas haar ambitie is om een interieur te creëren dat het verlengde is van de opdrachtgever zijn/haar levensstijl.

Tijdens een eerste gesprek met Britt Thomas worden het project en al de wensen van de klant grondig overlopen. Hierna wordt de nodige research gedaan en creatieve input gegeven die later omgezet wordt in een voorontwerp. Dit wordt voorgesteld aan de klant aan de hand van visuele moodboards die bijdragen tot het definitieve ontwerp. Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, worden de uitvoering besproken, plannen uitgewerkt en aannemers aangesteld. Dankzij een strikte planning wordt ieder project tot een goed einde gebracht. De allerlaatste stap is de styling van het interieur, wat het project die final touch geeft om er een afgewerkt geheel van te maken.

“Geen overdaad, enkel subtiele, tijdloze en high-end ontwerpen”

De interieurarchitecte heeft een groot respect voor de context en bestaande elementen van ieder residentieel en commercieel project waarbij de nieuwe beleving volledig aansluit bij de verwachtingen van de klant. Haar voortdurende zoektocht naar het perfecte evenwicht tussen materiaal, licht, ruimte en verhoudingen ligt aan de basis van ieder ontwerp. Hierdoor worden alle onderdelen tijdens het ontwerpproces grondig bestudeerd en perfect op elkaar afgestemd. Er wordt in detail bekeken wat de meest juiste keuzes zijn voor het kleuren- en materialenpalet en de inrichting. Britt Thomas heeft de ambitie om ieder project te realiseren als een uniek concept dat een high-end beleving vooropstelt. In de afgelopen jaren hebben we reeds kunnen genieten van haar elegante totaalprojecten. Haar portfolio bestaat uit privéwoningen, maar we zien ook enkele commerciële projecten zoals een kantoor, winkel of zelfs restaurant. Vanaf nu zal je heel wat projecten van Britt Thomas kunnen ontdekken via deze partnerpagina waardoor we haar visie op interieurarchitectuur nog beter zullen begrijpen. Photography by Beeldcollectief

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.