Partner

Bontinck Architecture & Engineering

Een eigen creatieve en technische visie…”

  • Architectuur
  • Interieur

Bij architectenbureau Bontinck Architecture & Engineering loopt tijdloos, positief en duurzaam ontwerpen met een grote sociale meerwaarde als rode draad door al hun projecten. Met een hecht team van medewerkers creëert het familiebedrijf prachtige realisaties in verschillende disciplines.

Het verhaal van Bontinck Architecture & Engineering begon al in de jaren twintig van de vorige eeuw met Georges Bontinck. Zoon Dirk en nu kleinzoon John Bontinck hebben het bedrijf voorgezet en lieten het uitgroeien tot een dynamisch en up-to-date architectenbureau. Het team telt nu een dertigtal allround toparchitecten en elk project wordt gezamenlijk uitgevoerd door een team van meerdere ervaren professionals. “Ik werk met architecten die erin geloven dat ze een positieve impact hebben op uitdagingen,” aldus John Bontinck. Elke architect is gelijktijdig betrokken bij meerdere projecten, zowel grote als kleine. Met deze werkwijze garandeert Bontinck dat het hele team altijd voorbereid is op nieuwe uitdagingen en dat de continuïteit van uw project gewaarborgd is.Het familiebedrijf is gespecialiseerd in meerdere disciplines. Met architectuur aan de basis verwezenlijken ze projecten in stadsontwerpen, engineering, restauratie en interieurdesign. “Vanaf de eerste pennentrek betrekken we de buurt in elk project,” vertelt Bontinck. Ze laten zich niet leiden door de nieuwste trends, maar door hun eigen creatieve en technische visie. En met die visie realiseerde Bontinck al heel wat prachtige projecten van privéresidenties tot assistentiewoningen, kantoren, hotels, stadiums, enzovoort. Ze gaan graag uitdagingen aan die vaak zorgen voor sterke, vernieuwende concepten.

Een hedendaagse, tijdloze stijl en sterke designtaal voor unieke projecten met een eigen karakter.

Omdat zij zich specialiseren in meerdere disciplines en heel verscheidene projecten aannemen, hebben de architecten een uitgebreide kennis en ervaring vergaard en zijn ze zeer veelzijdig. Bij elk project is het bureau van het begin tot het einde betrokken wat een professionele en persoonlijke samenwerking garandeert. Zo laten ze de wensen van de klant tot leven komen.De grootste troef van Bontinck is dat het bureau emotie en techniek samenbrengt. Met een hedendaagse, tijdloze stijl en sterke designtaal creëert het team telkens projecten met een eigen karakter.Cover Image: Ghelamco Arena

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.