Partner

Beltrami

30 jaar expertise in natuursteen”

  • Afwerking

Hét referentiepunt voor natuursteen? Dat is het Belgische bedrijf Beltrami. Al meer dan dertig jaar leveren zij dit bouw- en decoratiemateriaal in alle soorten, afmetingen en afwerkingen. En dat telkens met de belofte van kwaliteit en duurzaamheid, wat je zelf kan ontdekken in hun indrukwekkende showroom te Harelbeke. Met hun rijke expertise weet Beltrami de ontelbare mogelijkheden van natuursteen en de unieke wens van elke klant te realiseren.
Internationale natuursteenprofessional Beltrami reist de wereld rond op zoek naar de meest exclusieve, karaktervolle en duurzame natuursteen. Met 30 jaar ervaring op zak heeft Beltrami de perfecte expertise en vakkennis in de natuursteensector om voor uw binnen- of buitenproject de gepaste materialen te vinden.
"Natuursteen is met zijn grillige lijnenspel en variërende kleurenpalet een erg fascinerend decoratiemateriaal"
Waarvoor staat Beltrami?

"We staan vooral voor innovatie en kwaliteit waardoor we nieuwe toepassingen kunnen testen, speciale formaten en unieke afwerkingen kunnen leveren en natuurlijk exclusieve en kwalitatieve natuursteen kunnen garanderen. Innovatie is natuurlijk wel een werkwoord, in elk bedrijfsproces moet alles altijd kloppen en we volgen daarom het gehele proces nauwgezet op. Zo kunnen we onmiddellijk ingrijpen als dat nodig is."
Wat is natuursteen voor jullie?

“Natuursteen is voor ons geen product maar een passie. Elke steengroeve is anders en heeft haar eigen verhaal en geschiedenis. Iedereen die natuursteen in huis heeft, zal merken dat de steen leeft, hij leeft zelfs met je mee. Er wordt gefeest, gemorst en gewerkt op de vloer en bij elk mooi moment is de vloer of wand een stille getuige. Na een tijdje zal elke klant zijn levensverhaal zien in het lijnenspel van de steen. Bovendien is met natuursteen alles mogelijk. De meeste materialen zijn gebonden aan standaardformaten en industriële beperkingen maar natuursteen is enkel afhankelijk van de natuur. Het is gewoon een organisch, puur en gedurfd product.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.