Partner

Belly

Wij maken jouw dromen zichtbaar”

  • Interieur
  • Architectuur
  • 3D Visualisaties

Belly is een toegankelijk, Antwerps bedrijf dat uitblinkt in de creatie van 3D-visualisaties van vastgoed en producten in wording. Het visualisatiebureau heeft de know-how van een groot bedrijf, maar de flexibiliteit van een klein bedrijf. Belly maakt zich niet alleen sterk dankzij zijn realistisch ogende foto’s maar slaagt er ook telkens in om de meest ideale en realistische sfeer te creëren.

Belly maakt jouw dromen zichtbaar. Dit doet het visualisatiebureau al sinds 2005. Voor klanten is het vaak ontzettend moeilijk om zich een bepaald gebouw, woning of product voor te stellen. En daar helpt Belly zijn klanten maar al te graag bij. Belly beeldt een idee uit en creëert foto’s die zo sterk mogelijk aanleunen bij de realiteit. Op die manier weet de klant perfect hoe een gebouw of product er uiteindelijk uit zal zien. Belly streeft hierbij telkens opnieuw kwaliteit na. Het bedrijf maakt zich sterk dankzij z’n realistisch ogende foto’s. De creaties lijken net echt. Maar nog beter dan echt, want Belly creëert een sfeer. De meest ideale en realistische sfeer.

ShowReel belly.be from BELLY.BE on Vimeo.

Bij elk project kruipt het visualisatiebureau in de huid van zijn klanten. Elke klant is anders, heeft andere noden en wensen. Om deze wensen moeiteloos om te zetten in een geslaagd eindresultaat, kan het bedrijf rekenen op de talenten van een toegewijd team. Zaakvoerder Johan Belmans is een gediplomeerd architect met een Master in Computer Aided Building Design. De 3D-artiesten van Belly hebben achtergronden in onder meer gaming, auto-industrie, product visualisatie, fotografie en film. Verschillende achtergronden, dat betekent ook een divers team. Van artistiek tot industrieel: de ideale kruisbestuiving. Belly houdt dan ook moeiteloos steeds de vinger aan de pols in de snel veranderende wereld van virtual reality en 3D. Maar ook de Belgische markt voelt het bedrijf eveneens goed aan. Het creatieve team weet perfect wat er vandaag leeft bij de consument en waar de voorkeursstijl ligt. Al is niet enkel de kwaliteit van het eindproduct belangrijk voor Belly, ook de kwaliteit van de service en de gebruikte technologie verliezen ze niet uit het oog. Het bedrijf maakt gebruik van de laatste technologieën en doet dit op een eerlijke en transparante manier. Belly heeft de know-how van een groot bedrijf, maar de flexibiliteit van een klein bedrijf. Bijgevolg past het zich bureau heel gemakkelijk aan. Last minute wijzigingen vormen geen probleem en het team van Belly is erg aanspreekbaar voor feedback. Via dit platform houden we onze lezers zeker op de hoogte van wat Belly nog mag realiseren!

All media courtesy of belly.be

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.