Partner

BECAUS nv

Tijdloos en duurzaam is ons handelsmerk. Elke tuin is anders maar dat verandert niets aan de kwaliteit ervan. ”

  • Outdoor

Becaus NV is al 45 jaar een betrouwbare partner als het gaat over de aanleg en het onderhoud van tuinen en zwembaden. Met een team van 25 specialisten realiseert de firma projecten van begin tot einde en met de grootste zorg en het mooiste resultaat.

"We beginnen met een leeg canvas en vullen dit zo creatief mogelijk in."
Hoe zou je Becaus beschrijven?

"Tijdloos en duurzaam is ons handelsmerk. Elke tuin is anders maar dat verandert niets aan de kwaliteit ervan. We proberen steeds vernieuwend te zijn door te beginnen met een leeg canvas en dit zo creatief mogelijk in te vullen. Onze ontwerpen kunnen gaan van klassiek tot heel modern, afhankelijk van de wensen van de klant en de stijl van de woning. We horen ondertussen bij de grote namen in de sector en willen die titel uiteraard graag behouden."
Wat is jullie grootste troef?

"We bieden totaaloplossingen waarbij we alles van A tot Z opvolgen, van het opmeten en plannen tot de afwerking van een project. Dat wilt ook zeggen dat de klant maar één bedrijf moet aanspreken wat de zaken uiteraard aangenamer maakt. Daarnaast zijn alle werknemers gespecialiseerd in een bepaald aspect van het productieproces. En niet te vergeten, de ervaring die onze onderneming heeft opgebouwd doorheen de jaren kunnen ze ons niet meer afnemen."


"Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan altijd voorop."
Wat gebeurt er als een project is afgerond?

"Met onze service beperken we ons niet enkel tot de ontwerp- en installatiefase maar nemen we ook het onderhoud en de opvolging op ons. We vergelijken een zwembad meestal met een auto, als je niet regelmatig een onderhoud doet, zal de kwaliteit en de werking ervan achteruitgaan. We staan dus niet enkel tijdens het proces ter beschikking van onze klanten maar ook nadien als zij dit wensen."

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.