Partner

Balo Design Boutique

Je kan hier zowel terecht voor een mooi geschenk als voor de volledige inrichting van je huis. We willen het exclusieve toegankelijk maken voor iedereen.”

  • Interieur

Balo is een prachtige designboetiek in Mol opgericht door partners Lou Vanhees en Bart Lodewyckx. Imagicasa ging zelf al op bezoek in deze mooie winkel en was meteen onder de indruk van het uitgebreide aanbod en de exclusieve en unieke inrichting. Het is niet zomaar een toonzaal met meubelstukken. Elk stukje van de winkel is echt ingericht. Via verfijnde presentaties en opstellingen, die meer weg hebben van een echte woning dan van een winkelopstelling, maak je kennis met discrete luxe en met hun visie op schoonheid en oog voor detail.

De Balo boetiek is ondergebracht in een voormalige notariswoning. Hoge deuren en plafonds stralen ook vandaag nog de klasse uit van vroeger. In dit tijdloos decor komt hedendaags design volledig tot zijn recht. Balo heeft alles in huis voor een verfijnde levensstijl. Ze inspireren, adviseren, dirigeren en stemmen de sfeer van uw woning of buitenverblijf af op uw eigen smaak en persoonlijkheid. Bart, Lou en hun team van creatieve, gepassioneerde medewerkers helpen je graag bij de keuze van het juiste meubilair en de stijlvolle aankleding van je interieur of buitenruimte. Met een uitgekiend en evenwichtig plan op maat en een moodboard met rijkelijke stoffen, geraffineerde materialen en kleuren, creëren zij een meerwaarde voor uw interieur.


"Via verfijnde presentaties maakt u kennis met discrete luxe en met onze visie op schoonheid en oog voor detail."


Balo staat voor stijl, kwaliteit en schoonheid. De merken die ze vertegenwoordigen, bieden een sterke mix van design, functionaliteit, afwerking, klasse, métier en duurzaamheid. Zo bieden ze topmerken als Minotti, B&B Italia, Flexform, Knoll,… Tijdloze vormgeving en kwaliteitsdesign staan garant voor de creatie van uw uniek interieur. Elk project, groot of klein, is voor hen uniek. Elke ruimte dient zich aan als een nieuwe uitdaging en vraagt hun volle aandacht. "We verkopen niet zomaar meubels, we creëren een sfeer."Naast meubels kan je hier ook terecht voor kunst, decoratiestukken, cadeaus en de totaalinrichting van jouw interieur. "Op zoek naar een pièce unique of stijlvol verpakt cadeau? Of wil je ons het complete interieur van je residentie in binnen- of buitenland toevertrouwen? Ons enthousiasme kent geen grenzen."


All Images Courtesy of Balo Design Boutique

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.